Érzékeny, törékeny, kalibrált, romlékony árukhoz.

Az ütés érzékelőt rögziteni kell a fuvarozandó áruhoz vagy annak csomagolásához. (Öntapadós vagy keretrögzítős)

Különböző méretű és tipusú árukra több szintű ütés jelző használható. A MAG 2000 típus újra állítható, többször felhasználható.

ShockWatch cimke, matrica: A cimkében található kis csőbe zárt kémiai anyag felülete (G faktorban számított) ütésre, erősebb koccanásra megtörik és pirosra vált. A jelzőszerkezet hatékony védettségge kizárja a téves aktivizálódást. 5 különböző színben kapható, annak függvényében, hogy milyen nagyságú maximális erőhatás (G faktor) megengedett az árura vonatkozóan. Amennyiben nagyobb behatásra kerül sor, a besorolás szerinti jelzőrendszer (színes folyadék) aktiválódik.

shockwatchshockwatch

Kattintson ide a táblázat megjelenítéséhez


ShockWatch2 Nagyobb kijelzőméret, egyedi sorszám. A ShockWatch továbbfejlesztett változata. Nehézárukra is alkalmazható.

 Shockwatch2

Kattintson ide a táblázat megjelenítéséhez 


ShockWatch Clip: A jelző szerkezet közvetlenül a termékre, vagy a csomagolásra is rögzíthető. Kis mérete miatt beépíthető a termék dizájnba is.

shockwatch clip

Kattintson ide a táblázat megjelenítéséhez

 


 

Double/Dupla ShockWatch Clip: Ebben az esetben a 360 fokos szögben azonosithatóak a szabálytalan ütés- vagy koccanás által történt behatások.

shockwatch double clip

Kattintson ide a táblázat megjelenítéséhez

 


 

Mini ShockWatch Clip: Fokozottan érzékeny az ütés és koccanás általi behatásokra. Ezáltal kisebb méretű áruk kezelésének azonositására használható.

shockwatch mini clip

Kattintson ide a táblázat megjelenítéséhez

 


 

Double/Dupla Mini ShockWatch Clip: Fokozottan érzékeny az ütés és koccanás általi behatásokra. Ezáltal kisebb méretű áruk kezelésének azonositására használhatók. 360 fokos szögben azonosithatóak a szabálytalan ütés- vagy koccanás által történt behatások.

shockwatch double mini

Kattintson ide a táblázat megjelenítéséhez

 


 

Multi-G Clip: A csíptethetős cimkék másik változata, mely tesztelési és mérési eljárásokat szolgál. Hasznos eszköz a csomagolástechnikában dolgozók részére. Ütések, koccanások és más erőbehatások kielemzését segiti elő. Fuvarozás, raktározás, gyártás, laboratóriumi munkák során egyaránt alkalmazható. 3 (három) különböző érzékenységű jelző van egyetlen rendszerbe foglalva – ezáltal lehetővé téve a tesztelési skálákat (alacsony, közepes és erőteljes behatások vizsgálata).

multiGclip

Kattintson ide a táblázat megjelenítéséhez

 


 

Tubus: Az ütésérzékelő legegyszerűbb változata. Közvetlenül beépithető különbörő termékfajtákba, ahol az ütések és koccanások kimutatása fontossággal bir. A kivitelező mérnökök és szakemberek szabadon eldönthetik a beépithetőség lehetőségeit, a design és hasznossági elemek figyelembe vételével.

tube

Kattintson ide a táblázat megjelenítéséhez

 


 

ShockWatch DropSpot: Egy különleges szerkezet, mely nem közvetlen rögzités által, hanem távolsági megfigyelés révén is érzékeli a szabálytalan árukezelést vagy a megszabott határértéket meghaladó erőhatásokat.

dropspot

 


A ShockWatch csomag külön megvásárolható kellékei:

Cimke: A csomagra ragaszthatóak, könnyen felismerhetőek és azonosíthatóak.

shockwatch label

Matrica a szállítónak: Amennyiben a ShockWatch jelző figyelmeztetést a fuvarlevél mellé ragasztják, azonnal értesiti a fuvarozót, hogy a szállitmány felügyelet alatt áll.

shockwatch alert sticker

Figyelemfelkeltő feliratos ragasztószalag: felhívja a figyelmet a helyes árukezelésre.

alert type